p1010177.jpg

Начало
4-ти кръг: Спартак - Левски 3:5 PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
14 February 2009

След слаба игра на Спартак в началото на срещата Левски достигна преднина от 5:0. Последваха силни минути за СПАРТАК, в които нападателите започнаха да бележат, а Фицов спря промоцията за Левски. След три безответни гола (Светлин Стоев, Пламен Додев и Иван Симеонов) и резултат 5:3 се стигна дори до дузпа. Въпреки липсващите ключови играчи Мило Ненов и Владимир Мичев отборът на Спартак се събра и изигра приличен мач.

Левски излезе с 12 играчи, което според наредбата за провеждане на първенството означава неявяване (минимумът е 15 играчи). Според същата тази наредба второ неявяване води до отстраняване от първенството. Отборът на Левски има едно неявяване от първи кръг срещу Славия. Именно Левски се възползва от този текст в наредбата като заяви служебна победа в мача от втори кръг срещу Спартак след като СПАРТАК се яви с 13 човека.

Спартак се отказа от служебно спечелване на 3-то място и спести на Левски дисквалификацията. Вместо това избра да играе хокей. Наивен или мъдър избор бе това ще покаже времето.

Последна промяна ( 14 February 2009 )
 
< Предишна   Следваща >
© 2023 Клуб за отборни спортове СПАРТАК!