team.jpg

Начало
Наказания PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
04 December 2007

Днес на 11.12.2007г. членовете на Балканска Хокейна Лига (Спартак, Славия и Ледени Дяволи) решиха да накажат Любен Дилов (Зимния) и Васил Пиперевски (Спартак) с лишаване от права за един мач, заради сбиването им на последния мач от лигата. Без да се коментира кой е прав и кой не двамата понасят еднакво наказание, което да послужи за пример и да покаже, че такива схватки ще бъдат санкционирани. При следващ подобен инцидент наказанията ще бъдат същите или дори по строги.

В правилникът на Балканска Хокайна Лига пише, че младежи до 15 годишна възраст няма да се допускат в игра, като изключение може да се направи за Никола Николов (Спартак), поради липсата на втори вратар в Спартак.

Треньорът на Зимния Иво Мамето е наказан да седи на трибуните един мач, заради това, че игра срещу Спартак, въпреки съгласието на играчите на Спартак. На тренъорите Кити, Мамето и Мартин Миланов не се разрешава да влизат в игра.

Динъо Кръстев (Спартак) се размина с предупреждение, за влизането си в игра преди да изтече наказанието му и сега се търси виновникът за по-ранното му пускане в игра.   

 
< Предишна   Следваща >
© 2022 Клуб за отборни спортове СПАРТАК!