dodev.JPG

Начало
Отбора на затвора - план Б. PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
28 February 2008

Основната вина СПАРТАК да не е включен в програмата за шампионата от Б група е на Владимир Василев. Ако не се беше забъркал в саморазправи с нещастници крадящи вратарски кънки от мазето му нямаше да има проблеми. Ако нямаше проблеми щеше да има пари, ако имаше пари нямаше да има нужда да ходи по Норвегия да изкарва пари, за да си оправя проблемите. Вместо това можеше на крака да ходи всяка седмица в БФХЛ, както Евгени - президента на Ледените Дяволи и да проверява дали е приета наредбата за провеждане на шампионата от Б група. Да ама не проблеми трябваше да има и както винаги ако влиза някъде го прави през комина. Сега след като колата е в дерето нашия се сети да включва отбора в първенството. И се хвана да мобилизира шепата лоялисти, които все още не се бяха ориентирали към някой по свестен клуб. Трябва да им се признае, че макар и нелицеприятни момчетата от Спартак не са лоши хокеисти и заслужават да получат шанс. Тайния план на председателя шматка е да заблуди управителния съвет, че те са скромни, добронамерени и с чувство за хумор и не са заплаха за световния ред. Като подсили аргументите си с подписка от участващите клубове, че евентуално биха преглътнали едно такова решение (молбатапредложение за промяна на програматаподписката, молбата подписана, подписката подписана). Честно казано ако управителния съвет е до там наивен, за да си създаде подобни проблеми и да се поддаде на подобни инсинуации вероятно трябва да се свика ново изборно събрание, защото това изобщо не би било в духа на професионализма. Иначе лично благодарял на Христо Фицов, който за цели два дена излезнал от типичното си състояние на безпаметно пиянство и не близвал, за да му помогне с картоните, молбите и запазването на час в Дианабат и многократното номеронабиране и подканване на шайката да мине медицински прегледи. Иначе отборчето може да бъде представено така:

 1. Марин Дешев ... защо ли започвам с него (а да защото като чуят за него във федерацията няма да четат надолу ами направо ще минат на следващата точка ... да им спестим време така да се каже) ... Мъро е железен, с каквито и боклуци да се забърка никога не ги изоставя :).
 2. Димо Йорданов (Малката Клечка) и
 3. Ники Йорданов (Голямата Клечка)  ... за Ники може да питате някой дето разбира от хокей. Димо явно и той е прихванал щото за една година в Спартак с една тренировка седмично го взели гард в националния, че разправят даже се научил и пресечки назад да прави (и в двете посоки) ... смешник а .. смей се де.
 4. Валентин Стоичков не може да бъде сбъркан - елегантно облечен, интелигентен, роден '54 ... ако видите някой с 4x4 и отбора на Спартак да му тегли джипа от поляната пред зимния - той е.
 5. Пламен Додев - няма хокеист с погледа на Додев ... само като влезе на леда и вече си превърта играта на запис.
 6. Витомир Саръиванов ... чували сте всички за небезизвестния герой от Властелина на Пръстените. Лесно бе привлечен в отбора ... всичко би направил за да не ходи Владо втори път в предаването му да коментира фигурно пързаляне по Евроспорт.
 7. Александър Гарибов - изпълнителен директор на футболен клуб ЦСКА (да истинското ЦСКА) ... след като подари старата си кола на Васко Топалски вече всички му подават и искат да седят до него. Иначе много трудно се нави да играе в отбор с името Спартак - за което молим феновете на ЦСКА да му простят.
 8. Момчил "Мо" Къцаров четвъртият брат от фамилията Хенсън от филма Slapshot!
 9. Васко Топалски ... скрита лимонка .. през деня е служител на банка ДСК, а през ноща ... играе хокей с отбора на Спартак.
 10. Митко Конов е човека загадка ... все още не сме разбрали какво не му е наред, което започва да ни притеснява.
 11. Ники Чолаков е централна фигура в Спартак (по законите на гравитацията). Президента на Българската Федерация по Лакрос е организиран, интелигентен и чаровен. Все пак тези му качества остават недооценени от опонентите му на леда, които панически бягат от 120 -те килограма неуправляем действащ ръгбист на кънки.
 12. Юли пък е първия и единствен оригинален аматьор хокеист в България ... проверете във Википедия. Препоръчително е всеки начинаещ аматьор да се запознае с трудовете му.
 13. Христо Фицов е лицето на отбора. Безгрижен бохем разполагащ с безкрайни запаси от време и ентусиазъм. За повечето хора той е Влюбеният Шекспир със слабост към биричка други обаче познават и тъмната страна на неговия характер ... например шайбите, за които е  известен като "Чудовището". Те избягват да влизат в неговата врата.
 14. Владимир Василев човекът, който по някаква странна причина харесва всички, които са в отбора. Тези, които не харесва не са в отбора.
 15. Звездата на отбора е Владимир Мичев. След като на световното първенство (U20) през 2004 година е първи в отбора по точки с 3 гола и 1 асистенция, Владко вади късмета да играе в българското първенство 1 сезон, който завършва след като при не съвсем случаен инцидент (му) къса(т) минискус. Иначе щедрия и влиятелен президент на Левски (г-н Тулешков) просто е "затруднен" в този момент и няма необходимите 2000 лева за операцията и така Владко къса и с хокея ... а може и да има друг край тази история ... ще видим.
Марин Дешев 

Име: Марин Дешев

Позиция: Гард

Роден: 26.04.1973

Христо Фицов 

Име: Христо Фицов

Позиция: Вратар

Роден: 11.04.1983

Димо Йорданов 

Име: Димо Йорданов

Позиция: Гард

Роден: 04.12.1989

 

Валентин Стоичков 

Име: Валентин Стоичков

Позиция: Гард

Роден: 21.08.1954

 

Пламен Додев 

Име: Пламен Додев

Позиция: Център

Роден: 17.08.1964

Витомир Саръиванов 

Име: Витомир Саръиванов

Позиция: Център

Роден: 14.04.1971

Димитър Конов 

Име: Димитър Конов

Позиция: Гард

Роден: 12.05.1972

Александър Гарибов 

Име: Александър Гарибов

Позиция: Крило

Роден: 26.03.1970

 

Васил Топалски 

Име: Васил Топалски

Позиция: Крило

Роден: 11.08.1969

Юли Златев 

Име: Юлиан Златев

Позиция: Крило

Роден: 11.09.1972

Момчил Къцаров 

Име: Момчил Къцаров

Позиция: Крило

Роден: 02.02.1992

Николай Чолаков 

Име: Николай Чолаков

Kатегория: тежка

Роден: 19.03.1984

Владимир Василев 

Име: Владимир Василев

Позиция: Бързо Крило

Роден: 24.06.1980

?

Име: Николай Йорданов

Позиция: Крило

Роден: тайна

?

Име: Владимир Мичев

Позиция: Център

Роден: 18.07.1985

Последна промяна ( 10 March 2008 )
 
< Предишна   Следваща >
© 2022 Клуб за отборни спортове СПАРТАК!