p1010226.jpg

Начало
Предложение за промени в наредбата на БФХЛ. PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
11 March 2008
До Изпълнителния Директор на БФХЛ:

От КОС "СПАРТАК"

Във връзка с молбата за включване на КОС "СПАРТАК" във вече започналото първенство за Б група изпращаме необходимите промени в "Наредбата на БФХЛ за сезон 2007/2008 год.", както и необходимите промени в програмата, които биха позволили включването на отбора с минимални сътресения и запазване на вече готовата програма и съдийски наряди.

Промени:
1. В точка (V. Заявки за участие и картотекиране) - крайния срок за картотекиране на мъжки отбори се променя от 08.02.2008 на 11.03.2008.
2. В точка (VIII. Регламент за провеждане на държавни първенства и класиране), подточка 1: Текста "Всяка група ще играе 4 кръга." се променя така "А група ще играе 4 кръга като отборите редуват домакинствата си. Б група ще играе 1 кръг по системата всеки срещу всеки с финал за първо и трето място."
3. В точка (VIII. Регламент за провеждане на държавни първенства и класиране), подточка 2: Текста "Класирането след четирите кръга става по броя на спечелените точки." се променя така "Класирането в А група след четирите кръга става по броя на спечелените точки. В Б група класирането след 4-то място става по броя на спечелените точки в изиграните мачове всеки срещу всеки. 1,2,3 и 4 място се определят от резултата от финала за първо и трето място."

Благодаря за вниманието.

Владимир Василев
/Председател КОС СПАРТАК/
 
< Предишна   Следваща >
© 2022 Клуб за отборни спортове СПАРТАК!