spartak_vs_ssc.jpg

Начало
Движения PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
24 November 2007

Финансирането на клуба се извършва чрез събиране на такса за тренировка и продажба на рекламни тениски. Следващата стъпка, върху която се работи е набиране на средства с рекламни договори.

Прозрачността при набирането и изразходването на средствата се гарантира със свободно достъпния документ съдържащ всички финансови операции.

Детайлна информация за набраните средства и присъствие на всяка тренировка може да намерите тук.

 

gg

Последна промяна ( 28 December 2007 )
 
За много години PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
27 December 2007

В Е С Е Л И   К О Л Е Д Н И   И   Н О В О Г О Д И Ш Н И   П Р А З Н И Ц И 

 Клуб за отборни спортове Спартак ви поздравява за коледните и новогодишни празници. Желаем ви една много успешна и плодородна 2008 година. Нека имате това за което сте мечтали и още по-добро. Здраве и щастие, разбира се любов, много шестици и петици. Както и ви напомняме, че алкохол трябва да се консумира, но в умерени количества, абе вие си го знаете, ама умната (може и русата). 

Bears play Hockey
 Н А З Д Р А В Е   И   У М Е Р Е Н О 
Последна промяна ( 28 December 2007 )
 
Една година Българска Федерация Лакрос PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
23 December 2007

 Lacrosse

Като член на Българска Федерация Лакрос, КОС "СПАРТАК" взе участие в проведения банкет организиран от федерацията по случай годишнината от създаването и. Както винаги присъствито на Спартак беше на ниво и като бройка и като алкохолна консумация на калпак. Използвам случая да поканя всички заинтересовани от този хубав спорт да се включат активно в тази дейност на клуба през новия Лакрос сезон, който по всяка вероятност ще започне веднага след края на хокейния.

Последна промяна ( 28 December 2007 )
 
Какво стана на общото събрание на БФХЛ проведено на 20.12.2007? PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
21 December 2007

На проведеното общо събрание на БФХЛ на 20.12.2007 участваха всичките 14 регистрирани клуба: КХЛ "СЛАВИЯ", ХК "ЛЕВСКИ", КХК "АКАДЕМИКА", СК "ЦСКА-ХОКЕЙ", "СОФИЯ СКЕЙТИНГ КЛУБ", СК "ЛЕДЕНИ СПОРТОВЕ - ЛЕВСКИ", СК "ЧЕРВЕНА ЗВЕЗДА", СК "ТОРПЕДО", СК "ДИНАМО", СК "ЗИМНИЯ", СК "ЛЕДЕНИ ИСКРИ", СК "АЙСБЕРГ СУЛИС", СК "ХОКЕЕН КЛУБ МЕТАЛУРГ - 2000", КОС "СПАРТАК"

 Делегатите на КОС "СПАРТАК" бяха Владимир Василев и Стефан Костадинов (Георги Младенов отсъстваше). Мило Ненов вписан като делегат на КХК "АКАДЕМИКА" също така присъства.

Това което се случи на събранието безспорно е една положителна стъпка за обединение на хората свързани с българския хокей. Основни действащи лица в това обединение бяха представителите на КХЛ "Славия" (единствения клуб със собствена пързалка и безспорно най-мащабна дейност + 4 сателитни клуба: СК "ТОРПЕДО", СК "ДИНАМО", СК "ЛЕДЕНИ ИСКРИ", СК "АЙСБЕРГ СУЛИС") и "София Скейтинг Клуб" представляващ настоящия отбор шампион на България. Двата основни враждуващи лагера преодоляха различията и личните конфликти, за да си подадат ръка и да подкрепят председателя Добромир Кръстев в избирането на управителен съвет съставен от нови хора. КОС "Спартак", СК "Зимния", СК "Червена Звезда" зарадвани от този положителен развой безусловно подкрепиха новото ръководство предложено от Добромир Кръстев. Сравнително изненадан бе председателя на ХК "Левски" - Петър Тулешков, който с двата сателитни клуба СК "ХОКЕЕН КЛУБ МЕТАЛУРГ - 2000" и СК "ЛЕДЕНИ СПОРТОВЕ - ЛЕВСКИ" нямаше много опции освен да подкрепи неохотно случващото се и да се сбогува с поста си в управителния съвет. Подобно настроение имаше и Асен Асенов (бивш управител на Зимен Дворец) председател на КХК "Академика", който въпреки, че е настощия шампион на България в момента няма мъжки отбор. И той загуби поста си в управителния съвет.

Единствената алтернатива (като изключим отказалия се Заеков - бивш шеф на волейбола) за председател на БФХЛ бе кандидатурата на Костя Циганов издигната от председателя на СК "ЦСКА-ХОКЕЙ" - Иво "Врабеца" Тодоров. Той подкрепя издигнатата кандидатура до край, но не намери подкрепа от нито един клуб.

 Очакванията за зрелище и скандал останаха неоправдани.

Последна промяна ( 28 December 2007 )
 
СПАРТАК член на БФХЛ PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
20 December 2007

На Управителен съвет на БФХЛ проведен на 14.12.2007 КОС СПАРТАК е приет за пълноправен член на БФХЛ. Това дава право на клуба да участва на насроченото общо събрание на БФХЛ на 20.12.2007.

С цел избиране на делегати и позиция на КОС СПАРТАК на 18.12.2007 се проведе заседание на Управителния Съвет на клуба, на което присъстваха: Владимир Василев (член УС), Стефан Костадинов (член УС), Мило Ненов (член УС),  Николай Чолаков (член ОС), Христо Фицов (член ОС)

Единодушно бяха избрани следните делегати: Владимир Василев, Георги Младенов, Стефан Костадинов. Позицията на клуба за подкрепа на евентуален председател на БФХЛ е отворена и ще зависи от представянето на кандидатите на самото събрание. Приоритети за клуба са прозрачното управление на федерацията, активна политика за набиране на средства, популяризиране на спорта.

Hockey

Последна промяна ( 28 December 2007 )
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Последна >>

Резултати 64 - 72 от 81
© 2019 Клуб за отборни спортове СПАРТАК!