P1010176.jpg

Начало
Край на сезона на лед, начало на подготовката за инлайн сезона! PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
17 February 2009

Спартак успешно завърши първия си сезон с мач от последния 4-ти кръг на първенството срещу ЦСКА. Този път основната битка не беше срещу съперника в мача, а вътре в отбора и тя беше спечелена от Спартак.

 Играта на отбора бе белязана от контрасти. След оспорвана първа третина и резултат 1:0 за ЦСКА, последваха тежки минути, в които защитата се пропука тотално и отборът допусна невероятните 9 гола. Така при резултат 10:0 отборът започна третата част, в която успя да излезе от нокдауна и допусна само един гол за крайния резултат 11:0.

Без съмненение се чувстваше липсата на Мило Ненов, Владимир Мичев и Димо Йорданов.

 

Последна промяна ( 17 February 2009 )
 
4-ти кръг: Спартак - Левски 3:5 PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
14 February 2009

След слаба игра на Спартак в началото на срещата Левски достигна преднина от 5:0. Последваха силни минути за СПАРТАК, в които нападателите започнаха да бележат, а Фицов спря промоцията за Левски. След три безответни гола (Светлин Стоев, Пламен Додев и Иван Симеонов) и резултат 5:3 се стигна дори до дузпа. Въпреки липсващите ключови играчи Мило Ненов и Владимир Мичев отборът на Спартак се събра и изигра приличен мач.

Левски излезе с 12 играчи, което според наредбата за провеждане на първенството означава неявяване (минимумът е 15 играчи). Според същата тази наредба второ неявяване води до отстраняване от първенството. Отборът на Левски има едно неявяване от първи кръг срещу Славия. Именно Левски се възползва от този текст в наредбата като заяви служебна победа в мача от втори кръг срещу Спартак след като СПАРТАК се яви с 13 човека.

Спартак се отказа от служебно спечелване на 3-то място и спести на Левски дисквалификацията. Вместо това избра да играе хокей. Наивен или мъдър избор бе това ще покаже времето.

Последна промяна ( 14 February 2009 )
 
Търг за рекламните права на хокеен клуб СПАРТАК за 2009 г. PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
25 January 2009

Клуб СПАРТАК обявява търг за рекламните права през 2009 година. Търгът се провежда в ebay и всеки, който е заинтересован може да се включи в наддаването. Условията са описани в оферта и спечелилия търга ще получи договор за съответните права. Крайната дата за определяне на победителя е 3-ти Февруари.

(Кликни тук за да участваш в наддаването )

Началната цена е 640 лв.

Ако има заинтересовани, но просто нямат опит в наддаванията през ebay се приемат и заявки през посочените на страницата на клуба контакти.

Последни събития:

 • Информация в sportal.bg (http://sportal.bg/news.php?id=154879 )
 • Първия участник в търга прави заявка за началната цена :)
 • Васил Пиперевски печели търга за сумата от $400.

  

Spartak Logo 
 КОС СПАРТАК
Адрес: Младост 1А, бл. 501, вх. 3, апт. 68
Тел: +359886979158
e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

  

Оферта

1. За клуба: 

Клуб СПАРТАК е учреден през 2006 година. За краткия период от създаването си успява да организира отбор по хокей на лед, отбор по инлайн хокей, а също така и поставя началото на спорта Лакрос в България с участие в първия официално организиран мач от Българската Федерация по Лакрос. Успехите на клуба до момента са:

 • 4-то място Държавно първенство хокей мъже 2007/2008
 • 2-ро място Държаво първенство инлайн хокей 2008
 • в момента отбора заема 4-то място във временното класирането за Държавно първенство хокей мъже 2008/2009

Основния успех на клуба е в това, че съумява да организира своята дейност без да разчита на помощ от държава, федерация или спонсор. Същевременно в отбора са привлечени млади и перспективни играчи, които оценяват атмосферата в отбора, а целите са постигане на високо спортно майсторство.

В отбора играят

 • бивши и настоящи национални състезатели: Мило Ненов, Борислав Ненов, Светлин Стоев, Иван Симеонов, Владимир Мичев, Димо Йорданов
 • ветерани от златните години на българския хокей: Валентин Стоичков, Пламен Додев и др.

Ангажирани с дейността на клуба са хора като Витомир Саръиванов (спортен журналист), Николай Чолаков(председател на Българска федерация Лакрос), Емил Георгиев (бивш капитан на баскетболния отбор на ЦСКА) и т.н.

За постигане на последваща реализация на играчите в спорт като хокея на лед отбора работи за създаване на възможности играчите да получат шанс за изява в първенства в страни с значително по високо ниво на професионализъм в хокея.

Пример за развитие в тази насока е  организирането на съвместни кампове с отбори като Фурусет (Норвегия), играещ в норвежката елитна лига, където перспективните играчи на клуба имат възможност да  демонстрират таланта си и да получат шанс за изява в професионалния хокей.

2. Следваща стъпка

За да продължи развитието си и действително да отговори на поставените цели (високо спортно майсторство) ръководството на клуба започва търсене на финансиране извън средствата, които клубът събира под формата на членски внос. Поставената цел за новия сезон е допълнително привличане на млади играчи и предлагане на най-добри условия за тяхната подготовка. За целта е необходимо увеличение на тренировките и назначаване на щатен треньор. Именно увеличението на разходите за наем на лед са в основата за необходимост от спонсор, който да поеме част от тях.

3. Какво предлагаме

Въпреки, че хокея на лед е далеч от популярността на други отборни спортове ние вярваме, че можем да предложим рекламна стойност и формата на предложението ни е именно като договор за реклама, а не дарение. Ползите за заинтересованите страни са:

 • реклама върху екипите;
 • реклама на интернет страницата на клуба (www.clubspartak.com);
 • рекламни видео и снимкови материали. 

4. Какво очакваме

Всеки, който има желание помогне на отбора ни става част от него и участва в взимането на решения за изразходването на получените средства. Този принцип на клуба е част от политиката за прозрачност в дейността ни. Няма долна граница на размера, с който може да се включи всеки заинтересован. Горна граница също няма :)

 

Дата: 23.01.2008                                                                        Председател: Владимир Василев

 

Последна промяна ( 06 February 2009 )
 
СПАРТАК - СЛАВИЯ (2:17) PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
24 January 2009

За Спартак се разписаха Светлин Стоев и Антон Настев.
Както обикновенно Стоев не изневери на навика си да бележи срещу водача в класирането и от 13 гола допуснати от Славия в първенството 6 са дело на младия талант.
Настев този сезон е студент в Холандия, но и той по традиция не пропуска да накаже белия балет.
Спартак игра както обикновенно изключително офанзивен хокей (доказателство за това е факта, че до момента от 13-те гола, които водачът в класирането Славия има допуснати във своята врата 10 са дело на Спартак). Определено слабост на отбора е играта в защита. Въпреки добрата игра на вратарите се чувства липсата на опитни гардове и се допускат голове от елементарни грешки.

Светлин СтоевАнтон Настев

Последна промяна ( 28 January 2009 )
 
СПАРТАК - ЛЕВСКИ (3:7) PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
24 January 2009

Приличен мач. Голови сметки в мача откриха Валентин Стоичков  с 2 гола и Станислав Кънчев с 1.

Станислав КънчевВалентин Стоичков

Последна промяна ( 24 January 2009 )
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Последна >>

Резултати 10 - 18 от 81
© 2019 Клуб за отборни спортове СПАРТАК!