p1010220.jpg

Начало
Търг за рекламните права на хокеен клуб СПАРТАК за 2009 г. PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
25 January 2009

Клуб СПАРТАК обявява търг за рекламните права през 2009 година. Търгът се провежда в ebay и всеки, който е заинтересован може да се включи в наддаването. Условията са описани в оферта и спечелилия търга ще получи договор за съответните права. Крайната дата за определяне на победителя е 3-ти Февруари.

(Кликни тук за да участваш в наддаването )

Началната цена е 640 лв.

Ако има заинтересовани, но просто нямат опит в наддаванията през ebay се приемат и заявки през посочените на страницата на клуба контакти.

Последни събития:

 • Информация в sportal.bg (http://sportal.bg/news.php?id=154879 )
 • Първия участник в търга прави заявка за началната цена :)
 • Васил Пиперевски печели търга за сумата от $400.

  

Spartak Logo 
 КОС СПАРТАК
Адрес: Младост 1А, бл. 501, вх. 3, апт. 68
Тел: +359886979158
e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

  

Оферта

1. За клуба: 

Клуб СПАРТАК е учреден през 2006 година. За краткия период от създаването си успява да организира отбор по хокей на лед, отбор по инлайн хокей, а също така и поставя началото на спорта Лакрос в България с участие в първия официално организиран мач от Българската Федерация по Лакрос. Успехите на клуба до момента са:

 • 4-то място Държавно първенство хокей мъже 2007/2008
 • 2-ро място Държаво първенство инлайн хокей 2008
 • в момента отбора заема 4-то място във временното класирането за Държавно първенство хокей мъже 2008/2009

Основния успех на клуба е в това, че съумява да организира своята дейност без да разчита на помощ от държава, федерация или спонсор. Същевременно в отбора са привлечени млади и перспективни играчи, които оценяват атмосферата в отбора, а целите са постигане на високо спортно майсторство.

В отбора играят

 • бивши и настоящи национални състезатели: Мило Ненов, Борислав Ненов, Светлин Стоев, Иван Симеонов, Владимир Мичев, Димо Йорданов
 • ветерани от златните години на българския хокей: Валентин Стоичков, Пламен Додев и др.

Ангажирани с дейността на клуба са хора като Витомир Саръиванов (спортен журналист), Николай Чолаков(председател на Българска федерация Лакрос), Емил Георгиев (бивш капитан на баскетболния отбор на ЦСКА) и т.н.

За постигане на последваща реализация на играчите в спорт като хокея на лед отбора работи за създаване на възможности играчите да получат шанс за изява в първенства в страни с значително по високо ниво на професионализъм в хокея.

Пример за развитие в тази насока е  организирането на съвместни кампове с отбори като Фурусет (Норвегия), играещ в норвежката елитна лига, където перспективните играчи на клуба имат възможност да  демонстрират таланта си и да получат шанс за изява в професионалния хокей.

2. Следваща стъпка

За да продължи развитието си и действително да отговори на поставените цели (високо спортно майсторство) ръководството на клуба започва търсене на финансиране извън средствата, които клубът събира под формата на членски внос. Поставената цел за новия сезон е допълнително привличане на млади играчи и предлагане на най-добри условия за тяхната подготовка. За целта е необходимо увеличение на тренировките и назначаване на щатен треньор. Именно увеличението на разходите за наем на лед са в основата за необходимост от спонсор, който да поеме част от тях.

3. Какво предлагаме

Въпреки, че хокея на лед е далеч от популярността на други отборни спортове ние вярваме, че можем да предложим рекламна стойност и формата на предложението ни е именно като договор за реклама, а не дарение. Ползите за заинтересованите страни са:

 • реклама върху екипите;
 • реклама на интернет страницата на клуба (www.clubspartak.com);
 • рекламни видео и снимкови материали. 

4. Какво очакваме

Всеки, който има желание помогне на отбора ни става част от него и участва в взимането на решения за изразходването на получените средства. Този принцип на клуба е част от политиката за прозрачност в дейността ни. Няма долна граница на размера, с който може да се включи всеки заинтересован. Горна граница също няма :)

 

Дата: 23.01.2008                                                                        Председател: Владимир Василев

 

Последна промяна ( 06 February 2009 )
 
СПАРТАК - СЛАВИЯ (2:17) PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
24 January 2009

За Спартак се разписаха Светлин Стоев и Антон Настев.
Както обикновенно Стоев не изневери на навика си да бележи срещу водача в класирането и от 13 гола допуснати от Славия в първенството 6 са дело на младия талант.
Настев този сезон е студент в Холандия, но и той по традиция не пропуска да накаже белия балет.
Спартак игра както обикновенно изключително офанзивен хокей (доказателство за това е факта, че до момента от 13-те гола, които водачът в класирането Славия има допуснати във своята врата 10 са дело на Спартак). Определено слабост на отбора е играта в защита. Въпреки добрата игра на вратарите се чувства липсата на опитни гардове и се допускат голове от елементарни грешки.

Светлин СтоевАнтон Настев

Последна промяна ( 28 January 2009 )
 
СПАРТАК - ЛЕВСКИ (3:7) PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
24 January 2009

Приличен мач. Голови сметки в мача откриха Валентин Стоичков  с 2 гола и Станислав Кънчев с 1.

Станислав КънчевВалентин Стоичков

Последна промяна ( 24 January 2009 )
 
ЦСКА победи Спартак PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
14 January 2009

На 13.01., в буквално, зашеметяващо студената вечер Спартак загуби от ЦСКА с 4 на 8. Загубата си е загуба и не е приятна. Но в този мач се видя, че отбора има бъдеще и нещата може и да потръгнат. Спартак не започна като обречен и вкара ранен гол, дело на младия капитан на отбора - Светлин Стоев, който не е пропускал да вкара в нито един мач досега. До края на третината Лъчо Гюмов (ха-ха, Гюмов) изравни. ЦСКА изпуснаха много голове, но и това го има. Втората част Монов и Атанасов вкараха два бързи гола и ЦСКА дръпна в резултата. В средата на третината изтощеният от нощен живот Фицов, отстъпи вратата на Иванов, които беше блестящ, но допусна няколко гола, за които принос имат и хората пред него. Мило Ненов отбеляза два гола, единият от които в стил НХЛ, след този гол се наложи на младия Асенов да си намества бутилката с вода. И накрая, мен лично прятно ме изненада Веско Петров, който надбяга двама червени защитници и вкара шайбата между краката на вратаря. Това беше първият му гол за Спартак и всички много се радваме. Всички момчета, които дойдоха, въпреки странното главоболие, което мъчеше не само Фицов, а необяснимо защо всички на леда, заслужават похвала за този мач.

Последна промяна ( 15 January 2009 )
 
Една друга гледна точка PDF Печат Е-мейл
Автор Administrator   
11 January 2009

"ЦСКА пожали безсмисленото тимче на Спартак" - http://www.sport1.bg/sport1/node/123232
"ЦСКА нанесе поредния разгром на бездарниците от Спартак (София)" - http://www.sport1.bg/sport1/node/119098
"Хокеисти напускат терена, много ги блъскали" - http://sportni.bg/?tid=40&oid=2510191&cid=622

Това мисли пресата за нас ... а това е нашата гледна точка ..

Спартак - Славия (6 Януари 2008)

Последна промяна ( 27 January 2009 )
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Последна >>

Резултати 10 - 18 от 79
© 2023 Клуб за отборни спортове СПАРТАК!